Ingyenes webtárhely szolgáltatás:

A Monster Media webtárhelyszolgáltatás azon kevés hazai webtárhely szolgáltatás közé tartozik, ami mögött az Adminisztrációs felület teljes egészében saját fejlesztésű. Erre önmagában is büszkék vagyunk, arra meg méginkább, hogy tudásában felveszi a versenyt bármelyik nagy múltú és népszerű kereskedelmi megoldással, sőt, az egyedi fejlesztés miatt néhány területen még túl is mutat azokon. Ezen kívül az üzemeltetés/hibajavítás is gyorsabb/rugalmasabb a rendszer precízebb ismerete miatt...

Ugyanakkor elismerjük azt, hogy a kedvezőtlen gazdasági helyzet illetve a telített piac miatt a legtöbb érdeklődő nem akarja a dolgokat a véletlenre bízni, sem kockáztatni, ezért inkább egy olyan tárhelyszolgáltatót választ, ami mögött ott van valamelyik népszerű adminisztrációs rendszer logója.

Nem árulunk zsákbamacskát, elégedett Ügyfeleket szeretnénk. Éppen ezért, pénzvisszafizetési garancia helyett a Monster Media most meghirdeti az ingyenes webtárhely programját! A tárhelyszolgáltatásunk most teljesen ingyen, teljes funkcionalitásában* (beleértve a PHP kiszolgálást, külső domain csatolási lehetőséget, MySQL adatbázist, Installatron-t, stb.) kipróbálható a regisztrációtól számított két héten keresztül, és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Ha valami miatt mégsem tetszene, akkor sem vesztett semmit és pénzvisszatérítésre sem kell várogatni. Ha pedig tetszik, és bízunk benne így lesz, akkor a tárhelyedet az éves díjának befizetésével felbővítheted a WEB 2000 vagy WEB 10000 csomagunkra.

A megrendelési folyamat részeként kérni fogjuk a számlázási adataidat, de a végösszeg nulla forint lesz. A tárhely kb. 5 percen belül fog elkészülni.

Szeretnéd ingyen kipróbálni a webtárhely szolgáltatásunkat?

* A visszaélések/spamelés megelőzése miatt az Ingyenes webtárhelyről nem küldhetőek ki emailek. Az ingyen webtárhely minden más technikai paraméterében a WEB 2000-es csomagunkkal egyezik meg.